Нежелани клиентиRSS

Въоражена кражба в магазин в Люлин

Жена отблъсква крадците , които нахлуват в магазина. По-късно извършителите са задържани от полицията.

Завръщане на крадеца на бири

Крадецът се завръща , отново с плик в ръка, но този път продавачката го забелязва и прогонва. Моля ако имате информация за крадеца ни уведомете.

Изключително нагъл обир в магазин в Люлин

На 15.03.2016г. в 4h сутринта , двама мъже с маски , изключително нагло пълнят две торби с бира и ред бул и си тръгват.

Измама с ресто

Мъж се опитва да измами служителка , като за 1 пакетче фъстъци от 1 лв. дава 50 лв. , след като си брои няколко пъти рестото и измърморва, че му е върнато на дребни пари си тръгва. След няколко часа се връща и казва, че служителката му е върнала с 10л ...

Измамниците , задържани!

Двамата измамници , които показах в предишните няколко клипа , най-накрая заловени след множество измами. В крайна сметка всеки си получава заслуженото. Това са линкове за предишните кражби : http://businesspol.net/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/re ...

Крадец на Кока Кола

Крадеца решава да не плати двете бутилки Кока Кола.

Крадец на стол

0 Коментари
Крадец на стол

Крадец отмъква стол без никакви притеснения.

Имейл адрес
Кражба в Аптека Медея

Моля ако някой разпознава лицето от клипа да сигнализира! Аптеки Медея обявяват възнаграждение от 500лв. за коректна информация.Видеото е снимано в аптека Медея Бул.Христо Ботев 17.

Имейл адрес
Кражба на бутилки бира

Двама от мъжете влизат в магазина да плащат част от бирите , докато третия отнася подготвените бутилки.

Кражба на сладолед

Кражбата е извършена на 10.07.2016г.Момчето със сивия суитшърт отваря фризера,взима кутия сладолед и побягва.Продавачът няма време да реагира, но затова ние го показваме.

Имейл адрес

Кражба на уиски

0 Коментари
Кражба на уиски

Мъжът с белият анцуг влиза в магазина с плик с покупки.Разхожда се в магазина , разглежда и решава ,че ще си вземе бутилка уиски без да го плати. Продавачката обаче го вижда на камерите и му казва да върне бутилката.

Имейл адрес

Кражба от каса

0 Коментари
Кражба от каса

Сцената се разиграва в кв. Студентски град . Крадеца взима пари от касата на продавачката , тя се опитва да го спре , но той успява да избяга.

Момиче мами с лотарийни билети

В същия магазин на бул. Сливница , съучастничка на мъжа със сивия суитшърт прилага същия метод на измама с лотарийни билети. Купува билет и след няколко минути се връща с преправения билет , за да си вземе печалбата , повтаряйки го многократно. Продав ...

Нагла измама с лотарийни билети

Момче се опитва да измами продавачите с фалшив лотариен билет , продавачката се усеща и го задържа с приказки ,че не и работи системата. През това време вика СОТ 161 , които го задържат в магазина и заедно изчакват полицията.

Нагла крадла задигна бутилки уиски

Нагъл обир на алкохол в магазин в Люлин. Жената краде две бутилки уиски , докато мъжа със синята тениска я прикрива .Моля ако ги разпознаете се свържете с нас. Разкрит е човека , който е помагал на крадлата.Подадена е жалба срещу него , ще видим как по ...

Имейл адрес
Нагла кражба на лотарийни билети

Кражба на лотарийни билети. Докато единият от мъжете разсейва продавачката , жената нагло бърка зад касата и взима пачка лотарийни билети.

Нагла схема  с лотарийни билети

Изключително нагла схема с лотарийни билети. Мъжа със сивия суитшърт купува лотарийни билети , след което ги преправя и се връща след няколко минути за да бъдат изплатени. Това упражнение го прави многократно , продавачката изплаща билети за повече от ...

Нагли момчета крадат бутилка ракия

Кражбата е извършена на 3.06.2016г. Двама младежи разсейват продавача и докато единия си говори с него , вторият си слага бутилка ракия в якето.След което спокойно си излиза. Моля ако някой има информация, нека се свърже с нас.

Имейл адрес
Нагъл обир в Студентски град

Кражбата е извършена на 3.06.2016г. Момчета нагло взимат 3 бутилки бира от хладилната витрина и побягват, докато продавачката се усети тях вече ги няма.

Имейл адрес