Какви са предимствата на свежата спирулина пред изсушената?

Имали ли сте желанието да намерите оптималните храни и напитки, които да не вредят на организма, а да му носят единствено ползи?

Ако това е така, вероятно не сте безразлични към всички супер храни, които се предлагат в различни варианти и не бихте подминали някои добри възможности. Известното водорасло спирулина и https://spirulina.bg/, за която се заговори много в последните години и която се намира най-често в прахообразен вид или на таблетки, вече може да бъде открита и в свеж вид и то българско производство. Благодарение на специалната технология за произвеждането на спирулина в чиста среда на spirulina.bg можем да се сдобием със свеж продукт и то за няколко дни.
Какви са предимствата на свежата спирулина пред изсушената?
Какви са предимствата на свежата спирулина пред изсушената? Свежият или необработения вид, който се предлага в буркан с консистенцията на крема сирене, е със стопроцентово съдържание на всички полезни вещества. Не случайно с се препоръчва употребата на водораслото да бъде със студени храни и напитки. Изсушеният вариант също е полезен, но пъти по-слабо. Всякакави видове топлинна обработка е добре да се избягва именно поради тази причина. За това пък успешно можете да добавите спирулина към салатата или към киселото мляко, към смутита и фрешове и др. За добри резултати са достатъчни са една -две лъжици на ден. Подробности по начина на съхранение вижте в spirulina.bg и преценете.